Stedentrips

Winkelen in Glyfada: een paradijs voor shopaholics in Griekenland

Als je net als ik een liefhebber bent van winkelen, dan is Glyfada de place to be in Griekenland. Deze chique buitenwijk van Athene staat bekend om zijn luxe boetieks, trendy winkels en bruisende winkelstraten. Tijdens mijn laatste bezoek aan Griekenland kon ik dan ook niet wachten om mijn creditcard tevoorschijn te halen en me onder te dompelen in het winkelwalhalla van Glyfada.

Winkelen in Glyfada: een unieke ervaring

De eerste keer dat ik Glyfada binnenliep, was ik meteen verkocht. De sfeer is er levendig en trendy, met hippe winkels en gezellige terrasjes waar je even kunt bijkomen van het shoppen. De winkelstraten zijn gevuld met bekende internationale merken, maar ook met lokale boetieks die unieke en handgemaakte items verkopen. Of je nu op zoek bent naar designerkleding, trendy accessoires of souvenirs om mee naar huis te nemen, in Glyfada vind je het allemaal.

Must-visit winkels in Glyfada

Tijdens mijn bezoek aan Glyfada heb ik een aantal winkels ontdekt die ik zeker kan aanraden aan mede-shopaholics. Zo is er bijvoorbeeld de luxe boetiek Elisavet Kapogianni, waar je prachtige handgemaakte sieraden en accessoires kunt vinden. Ook de winkel Attrattivo is een aanrader voor wie op zoek is naar trendy kleding en accessoires van Griekse ontwerpers. En voor de liefhebbers van designermerken is er de winkel Harvey Nichols, waar je de nieuwste collecties van bekende modehuizen kunt bewonderen.

Naast kleding en accessoires kun je in Glyfada ook terecht voor beautyproducten, interieuritems en souvenirs. Zo heeft de winkel Beauty Line een uitgebreid assortiment aan cosmetica en verzorgingsproducten, terwijl Forget Me Not de place to be is voor unieke cadeaus en souvenirs.

Shoppen en genieten in Glyfada

Na een dagje winkelen in Glyfada is het heerlijk om neer te strijken op een van de gezellige terrasjes voor een hapje en een drankje. De winkelstraat Plateia Esperidon is een populaire plek om even tot rust te komen en te genieten van de Griekse gastvrijheid. Hier kun je genieten van een verfrissende cocktail of een traditionele Griekse maaltijd, terwijl je de mensen voorbij ziet flaneren met hun nieuwste aanwinsten.

Als je net als ik een liefhebber bent van winkelen, dan is Glyfada een absolute must-visit tijdens je verblijf in Griekenland. De chique sfeer, trendy winkels en gezellige terrasjes maken van Glyfada een paradijs voor shopaholics. Dus pak je creditcard en ga op ontdekkingstocht in deze bruisende buitenwijk van Athene!

Griekenland